Nagels

Nagelgroothandel

wat je kunt krijgen bij een Nagelgroothandel en hoe je het gebruikt

Als u dit gedaan hebt, kunt u het rubber nemen en het mengen met een afdrukverf in de volgende tint: Hieruit kunt u verschillende tinten mengen. Je kunt bijvoorbeeld koffie en lavendel mengen, of chocolade en rood, of vanille en groen. En nog beter; je kunt elke kleur mengen die je lippen aanraken: Blauw, koffie, koffiebonen, groen, rood, oranje, lavendel, en zelfs bruin. Dit is erg handig.

Dit is ook een goede manier om de perfecte kleur nagellak te vinden. Zoals we weten, verschillende kleuren benadrukken verschillende dingen. Als je een warme kleur hebt, moet je kiezen voor tinten die met warm te maken hebben. Dus in plaats van je eigen nagellak te kiezen, moet je de kleur kiezen waarvan je denkt dat die het dichtst bij je teint zal liggen. Als je teint koel is, moet je dingen kiezen die je er cool uit laten zien. Je kunt kiezen voor frisse glitters, nagellak met schaduwen, of zelfs zoet ruikende nagellak. Zorg ervoor dat je iets kiest met een goede formulering. Of beter nog, vraag een nagelstudio om een paar tinten voor te stellen waarvan zij denken dat ze goed bij jou passen.

Sommige mensen geloven dat de kleuren van nagellak iets zeggen over de inhoud van hun gedachten. Misschien is dit waar. Maar afgezien van dit feit zijn er duizenden vrouwen die deze methode gebruiken om de juiste kleur te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste tint uit te zoeken en je hoeft niet ver te lopen – ver weg van je woonplaats. Het is logisch dat de meeste plaatsen u deze informatie geven.

En nu een paar tips die je misschien wilt toepassen in zelfgemaakte nagellak kits:

> Recycle. De flesjes zijn geweldig, maar je hebt ze niet allemaal nodig.  Als je niet wilt bijdragen aan de afvalstroom, wat dacht je van het kopen van een gebruikt flesje minerale foundation? Je kunt deze op veel plaatsen vinden, zoals eBay.

> Accessoires zijn de goedkoopste manier om je kit er geweldig uit te laten zien. Een beetje gouden glitter, kralen, kleine wieltjes en klittenband kun je vinden in je plaatselijke "vertrekwinkel". En natuurlijk zijn er genoeg websites waar je geweldige aanbiedingen kunt vinden voor luxe schoonheidsartikelen.

> nikkelen zwerven. Een ding dat iedereen aan u zal opmerken zijn uw vingernagels. Kies je ontwerp zorgvuldig, want vingernagels kunnen praten zonder een woord te zeggen. Heren vullen altijd de vrouwelijke rondingen en trekjes van een vrouwenhand aan. Het is altijd een goed idee om een designermodel van je favoriete vingernagel in de kit te hebben, zodat het als een soort visueel hulpmiddel kan dienen.

> Onderschat het belang van lipliner niet. Veel vrouwen beseffen niet dat het soort lipliner dat ze gebruiken een kostbare vergissing kan zijn. Met een goede mystery lipliner krijg je altijd precies wat je wilt en creëer je gegarandeerd de perfecte look.

> Verf je eigen haar. Er zijn veel haarstylisten bereid om u te helpen mengen van uw haar en lippenstift kleuren. Je moet alleen weten waar je ze kunt vinden. Een van de beste plaatsen om deze professionals te vinden is bijcosmeticasalons en kapsalons. Zij zullen u helpen de perfecte kleur voor uw haar te vinden, en zij zullen u helpen beslissen hoe lang u de kleur op uw haar moet houden.

> Zorg dat uw vrienden, familie en collega's het niet weten. Je wilt je best bewaarde geheim niet uit het raam gooien. Zeker niet als je geheim is dat je je haarkleur onder de pet houdt. Je kan altijd je kleur weggooien, maar voor je dat doet, denk aan de gevolgen. Hoeveel van je naaste vrienden en familieleden zullen je haarkleur toch zien?