Kapper

Kapper Aalsmeer

Jack's openden hun eerste salon inisco simple design in 1996. Afterics was een vrolijke groep zussen, die dol waren op lachen en verhalen vertellen. Ze genoten ervan om hun lichaam te laten zien en verwend te worden. Het was geen typische dagspa of faciliteit buiten kantooruren. Geen ther of zonnebank. Het werd ontworpen om ver verwijderd te zijn van de drukke winkelcentra en kantoorgebouwen voor een leuke avond in de stad.

Met de verhuizing naar de stad theida bedienen de zusters nu alle thema's, van de lagere tot de hogere. Hoewel nummer één op de site staat, heeft ze de taak gekregen om het bedrijf van binnenuit te leiden. Als chef-kok leerde ze de 'controles' over koken, eten en omgaan met klanten. Ze ploeterde ook in schrijven, schilderen en doen. Ze heeft twee tienerdochters en is een trotse moeder van drie. Twee van haar dochters werken in de salon en de andere twee zijn in de schoonheidsindustrie.

We zaten kletsnat in het bad na een lange dag op het werk. Het licht flikkerde van de afbrokkelende gevel van het afgebrande gebouw. De bomen buiten waren nog jong en mooi. Het was voor een keer een mooie dag buiten voor ons.

De geur van gebakken kip en bier kwam uit het restaurant toen we binnenkwamen. De hop was in volle gang. Het was de zaterdag voordat ik afstudeerde van de schoonheidsschool en ik had het gevoel dat ik verandering nodig had. Ik stopte bij de salon voor een snelle trim. Na tien minuten wachten op onze beurt, gingen we naar de supermarkt. Ik heb een computertraining gehad om kledingstukken voor het komende zomerseizoen te leren typen. Ik typ snel en soms vergeet ik het, dus I Multiply begon boodschappen te typen in plaats van feiten op te zoeken.

Toen ik de winkel uitkwam, viel het meisje achter de toonbank bijna flauw. Ze probeerde instructies te bellen, maar haar handen trilden, dus gaf ze me een paar gespleten punten en zei dat ik op mijn horloge moest kijken. Het was 10.00 uur. Ik weet niet meer hoe lang ik toen in de winkel heb gezeten.

Het was waarschijnlijk zo'n twintig minuten later dat het meisje eindelijk met me kan praten. Ze was in een ander deel van de winkel en besloot een achtergelaten drukkledingstuk te controleren. Ze pakte het op en las de instructies. Ze bestudeerde de aanwijzingen en begon voorzichtig het kledingstuk aan te brengen. Ze moest het twee keer controleren om te zien of haar sporen zichtbaar waren. Ze keek lang en toen ze naar beneden keek, realiseerde ze zich dat ze een grote fout had gemaakt. Ze rent naar de bewakers en roept "Kijk op de klok!" twee keer als ze de deur uit rent.

Ik zette de achtervolging in en slaagde er uiteindelijk in om het kledingstuk thuis te krijgen. Ze sprong in de kast en begon haar kleren te ordenen. Ten slotte pakt ze haar favoriete T-shirt en probeert verkleedspelletjes te spelen. Ze controleerde de spiegel en scheurt hem een ​​paar keer af om haar sporen te controleren. Ze probeert verschillende stijlen en trekt al haar haar in een paardenstaart. Ze probeert haar haar in een knot naar achteren te trekken, maar het eindigt in een halve paardenstaart. Ze probeert de paardenstaart te draaien, maar kan geen knoop maken. Ze probeert haar stropdas vast te maken, maar kan geen knoop stevig maken. Ze probeert haar haar in een cirkel te draaien en slaagt er uiteindelijk in om het op het einde af te maken. Ze kijkt naar de tijd en haar handen trillen. Ze ziet dat haar handen trillen en vraagt ​​of ze moet stoppen. Ze weet niet wat ze moet doen. Ze rent naar haar kamer en zegt tegen haar moeder dat ze een verpleegster moet bellen.

Oh nee, niet nog een. Ze belt haar moeder om hulp. Haar moeder is dolgelukkig. Ze dacht niet dat moeder hulp haar probleem zou oplossen. In plaats daarvan belde ze haar kapper.

Hoe gaat het met je haar? Je kapper heeft je waarschijnlijk verteld over alle verschillende prachtige manieren om je haar te behandelen. Ze kent je favoriete trucjes wanneer ze welke shampoo moet gebruiken. Ze kent je favoriete strijkijzer. Misschien kent ze zelfs je favoriete shampoo, conditioner en stylingproducten.

Oh, maar ze zal je ware aard niet kennen. Ze is een vreselijke rechter.

Weet je, het is zo gemakkelijk om jaloers te zijn op die mensen met natuurlijk golvend haar. Het is zo gemakkelijk om jaloers te zijn op hun mooie, vloeiende lokken. Het is zo gemakkelijk om je favoriete stylist te vertellen dat ze je er zo goed uit kunnen laten zien.