IK Skin Microdermabrasion Treatment

young beautiful woman with perfect skin - schoonheidssalon stockfoto's en -beelden

De IK Skin Basisbehandeling behandelt de pezen, banden en weefsels van de buitenhuid. Het is een dagelijkse huidverzorgingsbehandeling waar u op uw gemak van kunt genieten.

De IK Skin Expanding Treatment is voor degenen die nog geen kans hebben gehad om moe te worden van de hydraterende effecten van de IK Skin Basic Treatment. Als u deze geweldige behandeling nog niet heeft kunnen proberen, zult u blij zijn te horen dat deze wordt geleverd in een handig flesje met een handige druppelaar. Gebruik deze fles gewoon als je reinigingsmiddel, na je douche of bad. Gebruik voor de IK Skin Expanding Treatment de Dropper dispenser om de beste billen te krijgen.

De IK Skin Microdermabrasion Treatment is bedoeld voor mensen die geen kans hebben gehad om rode puistjes te beu worden. Als je op zoek bent naar een scrub die helpt om je huid te exfoliëren en je teint op te fleuren, dan is dit degene voor jou. Voor gebruik na het douchen neem je een wattenschijfje en doop je deze in de IK Skin Microdermabrasion Scrub. Daarna kun je de dode huid en rimpels wegschrobben. Deze behandeling is nuttig voor uw huid omdat het de dode huidcellen en het opgehoopte talg op uw huid verwijdert. Dit geeft je huid een frisse uitstraling.

De IK Skin Peel Treatment is de snelste manier om je huid een glow te geven als nooit tevoren. Als je haast hebt om het beste uit je huid te halen, gebruik dan de IK Skin Peel als je eerste stap. Volg de meegeleverde instructies voor de juiste toepassing. Gelpads zijn handig als je waar je ook bent dat je niet wilt verknoeien met een tube goo. Het laat een aangename geur achter zodat je niet verliest in de aangename geur van je scrub. Na het gebruik van je scrub, moet je een toner en ook een vochtinbrengende crème aanbrengen. Hoewel het slechts eenmalig is, kunt u het beschouwen als een thuisspadag.

De IK Skinics-behandeling die deel uitmaakt van het Home Spa Day-pakket heeft een smallere staaf en een kleinere kom die om uw vinger past. Het wervelt de reiniger ongeveer 2,5 cm van je huid af en dan terug naar de toverstaf. Draai dan opnieuw. Nadat je je gezicht hebt gereinigd, ben je klaar voor een masker. Voordat je het masker aanbrengt, kun je in een bad liggen en vervolgens het masker aanbrengen voor 10 min. Wanneer u het masker verwijdert, voelt uw huid glad en hersteld aan.

De IK Skin Playground plaatst de dader recht in het midden van je gezicht en dan terug over het masker en dan weer terug. Net als de IK Skin-peeling zal het de puistjes openen om meteen zijn geconcentreerde goedheid te laten zien. Als je het vervolgens pelt, krijg je een verfijnde huid. Je kunt dit elke 1-2 weken herhalen en dan elke avond terug naar de IK Skin Playground voor een frisse Sweep.

De IK Skin Essence Treatment is gebruikt op veel haar en http://www.ondehair.com en is een eenvoudige IK Skin Phyto Essential Oil-behandeling om je geest te verheffen en je niet achter te laten met dat vette gezicht dat je gewend bent. Deze behandeling is perfect voor alle huidtypes en is vrij van parabenen, sulfaat en petrochemicaliën, waardoor je huid babyzacht wordt. Voor een meer verkwikkende massage voegt u een paar druppels Eucalyptus Laserolie toe aan uw scrub.

Ik geef voor de tweede keer een GRATIS fles IK Skin Phyto Tea Tree Oil weg voor degenen die helpen deze prachtige kruidenbehandelingen bekend te maken. U kunt meer IK Self Organic Beauty Recepten vinden op mywebsite.com. De groene godin staat altijd klaar om je te verwennen.