Hoe BIAB nagels te maken

BIAB bestellen

Builder in a Bottle nagels (BIAB) zijn een unieke vorm van kunstnagels die je zelf thuis kunt maken. BIAB nagels zijn gemaakt van een flexibel materiaal dat je kunt modelleren in elke gewenste vorm. Je kunt BIAB nagels kopen in verschillende kleuren en maten, waardoor je ze precies kunt aanpassen aan jouw wensen.

Wat heb je nodig om BIAB nagels te maken?

BIAB nagels zijn erg populair onder vrouwen die vaak hun nagels lakken en/of vijlen. Dit komt omdat BIAB nagels erg stevig zijn en niet snel breken of scheuren. Daarnaast zijn BIAB nagels makkelijk aan te brengen en hoeven ze niet gelakt te worden, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het verzorgen van je nagels.

De apparatuur die je nodig hebt om BIAB nagels te maken.

Als je BIAB nagels wilt aanschaffen, is het belangrijk om goed te letten op de maat en de pasvorm. Soms kan het materiaal wat dunner of dikker zijn dan andere keren, waardoor de pasvorm niet altijd even perfect is. Kies daarom altijd voor een maat die iets groter is dan de afmetingen van je eigen nagels, zodat je zeker weet dat de BIAB nagels goed blijven zitten. Voor vrouwen met dunne nagels is het aan te raden om BIAB nagels te kopen die iets dikker zijn, omdat deze minder snel breken.

om BIAB nagels te maken, heb je een UV / LED-lamp, lichtgevende nagellak, een kleine kwast en een topcoat nodig. Hoe maak je BIAB nagels?

1. Begin met het schoonmaken van je nagels en het verwijderen van eventuele oude lak.

2. Breng een dun laagje basiscoat aan om ervoor te zorgen dat je nagels voorbereid zijn op de lak.

3. Breng een laag van de lichtgevende nagellak aan met behulp van de kleine kwast. Zorg ervoor dat je elke nagel goed dekt.

Conclusie over BIAB nagels

BIAB nagels zijn een unieke vorm van kunstnagels die je zelf thuis kunt maken. Laat je ze liever maken door een professional? Je kunt ook BIAB setjes bestellen op verschillende websites. Ze zijn gemaakt van een flexibel materiaal dat je kunt modelleren in elke gewenste vorm. BIAB nagels zijn erg populair onder vrouwen die vaak hun nagels lakken en/of vijlen, omdat ze stevig zijn en niet snel breken of scheuren. Daarnaast zijn BIAB nagels makkelijk aan te brengen en hoeven ze niet gelakt te worden, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het verzorgen van je nagels.